Copyright 2020 - EGY LÉPÉSSEL ELŐRE@

Climats több mint 40 éves tervez és gyárt tesztkamrákat magas technikai színvonalon. Kezdetben a repülőgépipar számára, majd fokozatosan vált szakértővé, más területeken teszt kamráinál is.

  

 

Köszönhetően a több évtizedes „know-how”-nak, és az Innovációknak vevőink a legkülönbözőbb iparágakból keresnek meg minket, mint: autóipar, repülőgépipar, űrkutatás, elektronikai ipar, teszt laboratóriumok, kutatás, vegyipar, és hadiipar.

A Climats-ot gyakran társítják a Sapratin névvel, ez nem véletlen, mivel számos év folyamán a két szervezet egybeolvadt. Manapság a Climats feladata a kamrák gyártása, és a Sapratin felelős a gépek szervizeléséért.

Climats, mint leányvállalat került integrálásra a Schunk csoportba, mely piacvezető a környezeti szimulációk terén. A csoport autonóm cégekből épül fel, melyek 29 országban vannak jelen, és több mint 8000 embert foglalkoztatnak, éves 980 millió euró bevétel mellett.

Manapság a Schunk tevékenysége az alábbi piacokra fókuszál:

  • szénszálas technológia és kerámiák,
  • környezeti szimuláció technológia és klíma technológia,
  • szinterezett fém metal technológia és ultrahangos hegesztés technológia.

A Schunk Csoport technológia vezető az alábbi területeken.

A Schunk Csoport a Ludwif Schunk alapítvány alapelvei szerint működik, amik a következők:

  • Fenntartható növekedés függetlenség megtartása mellett
  • Ügyfeleink, és partnereink érdekes szerinti működés
  • Egyéniség megbecsülése, és sokféleség tiszteletben tartása

Ezekkel az értékrendekkel a Climats nemzetközi pozíciója mind most mind az elmúlt évek során fokozatosan nőtt, és egyre magasabb helyett foglal el a nemzetközi piacokon.

Siker eléréséhez a Climats közvetlenül, és folyamatosan az alábbi 6 alapelv szerint végzi tevékenységeit:

 

 

A Climats évente több mint 300 környezeti tesztkamrát szállít vevőinek, amik megoszlik a szabványos és egyedi gyártású kamrák között.

A gyártás szervezése a maximális hatékonyság érdekében az MRP2 (Manufacturing Ressources Planning) rendszer szerint történik, ami közvetlenül kapcsolatban áll az SAP-vel.

 


Climats csapata 60 főből áll, akik elkötelezettek a sikeres tervezési és gyártási folyamat iránt. A Franciaországi Bordeaux-ban található gyárban 4000m2 történik a kamrák gyártása.

Elektronikai összeszerelés

 

Kamrák tesztelése

 

Lemezvágó gépek

 

 

Lyukasztó gép